Θέλοντας να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας , ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές , προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους επιστροφής προϊόντων.

1)Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, με την ημερομηνία υποβολής αίτησης για επιστροφή, να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

2)Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί  και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Σε περίπτωση επιστροφής

1)Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί , ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2)Τοποθετείτε  μέσα στην συσκευασία που έχετε φτιάξει ένα έγγραφο ,στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα , εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3)Αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ όψιν  τμήματος επιστροφών .

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους , θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ακυρώσεις

Τροποποίηση η ακύρωση της παραγγελίας είναι εφικτή εντός 2 (δύο) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας και εφ όσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία /αποστολή της παραγγελίας από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.