Η νέα πολιτική μεταφορικών του fairy-land.gr είναι πιο ανταγωνιστική, πολύ απλά δομημένη και σχεδιασμένη ειδικά για τις ανάγκες των πελατών μας.

Αποστολή στην Ελλάδα

O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές ή τα νησιά όπου ενδέχεται να είναι από 3 έως και περισσότερες μέρες.

Η παράδοση Σαββάτου έχει extra χρέωση. Το προσωπικό του fairy-land.gr μπορεί να σας ενημερώσει για τις επιπλέον χρεώσεις. Στην περίπτωση αποστολής με ΕΛ.ΤΑ. θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο προορισμού, ενδέχεται να φτάσει και τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε για την πορεία αποστολής της παραγγελίας σας.

Έως 2 κιλά, η τιμή ανέρχεται στα 3,00€ για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Για κάθε επιπλέον κιλό η τιμή ανέρχεται στο 1,00€/κιλό. Η αποστολή σας με αντικαταβολή ανέρχεται στα 2,50€.

Τα μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 49 ευρώ είναι δωρεάν

*εξαιρούνται οι παραγγελίες με παράδοση εκτός Ελλάδος.

Αποστολές εξωτερικού

Οι αποστολές εξωτερικού γίνονται με ΕΛ.ΤΑ.

Το κόστος μεταφορικών για χώρες εκτός Ελλάδος υπολογίζεται μετά την παραγγελία και στη συνέχεια επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος αλλά και το χρόνο παράδοσης.

Ο αγοραστής αποκλειστικά και μόνο έχει όλη την ευθύνη για οποιαδήποτε τεμάχια ή πακέτα ή μέρος αυτών που μπορεί να κατασχεθούν από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η εταιρεία Fairyland δεν φέρει  καμία ευθύνη, αν για οποιοδήποτε λόγο, η αποστολή της παραγγελίας δεν παραδοθεί στον προορισμό της.

*Οι παραγγελίες εξωτερικού γίνονται μόνο με κατάθεση σε τράπεζα.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:  GR85 0172 5070 0055 0705 9582 751

ALPHA ΙΒΑΝ: GR71 0140 5300 5300 0210 1499 351

ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ: GR23 0110 8360 0000 8363 7647 294

Παραλαβή από το καταστήμα FAIRYLAND

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα της FAIRYLAND, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά απο τους συνεργάτες μας για τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας στο κατάστημα.

Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.